Kozanı Güçlendirme Derneği;

Adana İl Dernekler Müdürlüğünün 14.05.2012 tarih ve 5097 sayılı tebliği yazıları ile Kozanı Güçlendirme Derneği (Koz-güç-der) ismiyle resmen kurulmuş olup hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur. Derneğimiz Çeşitli toplantılarla kendisini kamu oyuna tanıtmış olup gelen yoğun talepler doğrultusunda yeni üyeleri yönetim kurulunda kabul etmiş olup en kısa zamanda Kongre yapmayı Planlamaktadır. Derneğimizin çalışması Adana ve Kozan merkezli olup İnşallah siz hemşehrilerimizle en kısa zamanda bir araya gelerek sizlere hizmeti nasıl yapabiliriz tartışmaya açmayı planlamaktayız. Kozgucder.org. tr WEB sitesi sizler için kurulmuştur. Bu internet sitesiyle inşallah tüm dostlar bir arada olmanın hazzını alacaklardır. İlerleyen günlerde KOZANI GÜÇLENDİRME DERNEĞİNİN çalışmaları inşallah detaylı bir şekilde sizlere anlatılacaktır. Şimdilik saygılar sunuyorum. Ramazan ayının tüm müslümanlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Dernek Başkanı

Muhittin YASTI

Count per Day

• 48302Toplam okunan.:
  • 86Bugün okunanlar:
  • 32320Toplam ziyaretçi:
  • 62Bugün kü ziyaretçiler:
  • 0Şu anda online olan ziyatçiler:

Döviz Kurları

Alış