MHP Sarıçam’da!

Kategori : Gazete Manşetleri, Genel, Haberler - Etiketler : - Tarih : 12 Ekim 2012

MHP Sarıçam’da

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan’ın son esnaf ziyaretine Adana Milletvekili Varlı da katıldı.
11 Ekim 2012 Perşembe 17:33
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Muharrem Varlı, AKP hükümetinin Türkiye’yi batağa sürüklediğini söyledi.

MEHMET ÖZCAN HALKI DİNLİYOR

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, toplumun en önemli katmanlarından biri olan esnafı yalnız bırakmıyor.İlçe yöneticileriyle birlikte gerçekleştirilen ziyaret programlarında esnafın sorun ve şikayetlerini yerinde dinleyen Mehmet Özcan’ın bu çalışması büyük takdir görüyor. Son ziyaret programına MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da iştirak etti. MHP sarıçam heyeti, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde Kozan Yolu üzerindeki esnafları tek tek ziyaret etti. Buruk mahallesinde yine esnaflarla sohbet toplantısı düzenlendi. Remzi Oğuz Arık mahallesinde bir kahvehanede vatandaşların katılımıyla düzenlenen toplantıda da sıkıntılar dinlendi.

VARLI: AKP’NİN KENDİSİ SORUN OLDU

Ziyaret programlarında Varlı ve Özcan’dan başka, Belediye Meclis Üyeleri Bilal Güngörmüş, Bayram Eroğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ercan İnce’nin yanı sıra ilçe yöneticileri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Eke de hazır bulundu. Milletvekili Varlı, yaptığıkonuşmalarda on yıldır Türkiye’yi idare eden AKP hükümetinin bizatihi kendisinin sorun haline geldiği mesajını verdi. Varlı “Esnafın, çiftçinin, emeklinin, işçinin, memurun geçinmek için adeta cambazlık yaptığı bir dönemdeyiz. Hele hele düzenli bir geliri bulunmayan insanlarımız aç ve perişan. Zengini başköşeye oturtan, fukaraya ise sadakayı reva gören zihniyete artık dur demek gerekiyor.” diye konuştu.

TERÖR DESTEKÇİSİ ONUR KONUĞU

Varlı “En önemli sorunumuz ise, ülkemizin, milletimizin bekası noktasında yapılan tahribatlar. Herkesi etnik kimliğine göre ayıran zihniyet, terörün önlenmesi, bitirilmesi için de milletimizin gözünü boyamaktan başka bir şey yapmıyor. Terörle mücadele eder gibi görüntü veren ama tezgahın arkasında terör örgütüyle pazarlığa oturan hükümet temsilcileri, ‘şerefsizlik’ olarak kabul ettikleri kirli pazarlığı, şimdi, devam ettirmek istediklerini söylemekten dahi çekinmiyorlar. Bölücü örgütün destekçilerini ‘onur konuğu’ olarak ağırlıyorlar. Diğer taraftan Türk-İslam coğrafyasındaki bütün ülkeleri paramparça etmeye başlayan Haçlı projelerinde başrol oynuyorlar. Türkiye’yi batağa saplıyorlar. Her şey açık ve net. Sizlerden çekinmiyorlar artık. ‘Biz ne yaparsak halk destekliyor’ mantığıyla hareket ediyorlar. Dolayısıyla bugün her Türk vatandaşının ‘Artık yeter’ demesi gereken bir noktaya gelmiş bulunuyoruz.” dedi. Sık sık alkış alan Varlı’nın konuşmalarında verdiği mesajlar yoğun ilgi gördü.

MHP heyeti, ziyaret programlarına devam etti.

Ad Soyad :
Yorum :

Count per Day

• 48481Toplam okunan.:
  • 66Bugün okunanlar:
  • 32465Toplam ziyaretçi:
  • 56Bugün kü ziyaretçiler:
  • 0Şu anda online olan ziyatçiler:

Döviz Kurları

Alış